logo
adviesBeoordelen riolenkousproefstukcursus Advies en beleidBeoordelen riolen en maatregelenplannenControle uitvoering testen proefstukken
Cursussen & presentaties - overzicht+inschrijven cursussen- InRIO brochures cursussen

Cursussen & presentaties

InRIO maakt en geeft praktijkgerichte cursussen en presentaties over aan riolering en water gerelateerde onderwerpen. Ook kan InRIO de organisatie en presentatie van informatiebijeenkomsten en bewonersavonden voor u verzorgen.

Cursussen
De cursussen en workshops van InRIO worden zowel centraal als bij uw eigen organisatie gegeven. Door de praktische insteek en interactieve vormgeving bieden onze cursussen bruikbare handvatten die u direct in de dagelijkse praktijk kunt toepassen. Klik hier voor een overzicht van de centrale InRIO cursussen.

Bij de cursussen en workshops voor uw eigen organisatie bepaalt u zelf samen met InRIO de invulling, duur en leerdoelstellingen van de cursus. Hierbij kiest u onderwerpen uit de beschikbare modules en stelt u een wensenlijst samen voor aanvullingen. Bij de meeste maatwerkcursussen van InRIO kunnen de interne procedures en documenten zoals (onderdelen van) het moederbestek worden geëvalueerd en als nodig samen met de cursisten aangepast.

Voor meer informatie neemt u contact op met Elly van de Sanden tel. 024-66 395 78, of stuur een e-mail naar cursussen@inrio.nl.

presentatie
Maatwerk cursus gemeente Tilburg (2007)